В небі над Кам'янцем
Кам'янець прекрасний і так. А з повітря, коли сонце лише прокидається чи вже відправляється спати, він просто неймовірний.

Час від часу мене питають про те, як на кулі політати. Як-як... Здорово там літати. Коли я вперше приземлилася поблизу села Кадиївці, я зрозуміла, як зустрічали Гагаріна: першими бігли всі собаки Кадиївців, за ними вся сільська дітлашня, далі підтупцем пробиралися дідки, за ними йшов десант бабусь. Але це найменше з вражень від польоту - політ сам прекрасний і ЗОВСІМ не страшний, кажу як людина, котра панічно боїться висоти.

Але поки що в Україні це можна робити лише в кількох містах (Кам'янець, Київ, Слов'янськ, Феодосія, Херсон).

Як літати в Києві, я не знаю. Знаю як в Кам'янці:

Ігор Лобашев.