Теофіпольський район
Ненав'язливий шарм Теофіпольщини.
Краєвиди поблизу Караїни, Теофіпольський район

Межа Поділля і Волині, центральний (і навіть трішки північний) захід Хмельницької області. Туристів тут мало, бо небагато лишилося й пам'яток - хіба фанати фортифікацій влаштовують рейди по дотам району. Ані міст тут, ані небанальної архітектури - аграрний клаптик України площею 700 квадратний кілометрів і з 31 тисячею жителів. Є дерев'яні церкви - прогнозовано синодального стилю, прогнозовано сині і заремонтовані не надто освіченими віруючими.

Пам'ятки архітектури місцевого значення (інших немає :о))

01Амбар (нині склад) (мур.) І пол. ХІХ ст.смт. Теофіполь, на розі вулиць Завадської та 30-ліття перемоги
02Райком (мур.), нині райсуд і нотаріальна контора1955 смт. Теофіполь, вул. ЛенінаWTF?

Тубдиспансер Гладенюка (мур.). Використовується за призначенням