Старокостянтинів і район
Старий млин в Старокостянтинові. 8 веренся 2005р.
Old mill in Starokosyantyniv

Краще за Петра Власенка про Старокостянтинів (або Старкон) я не розкажу. Він все-таки звідти родом. Так, всього лише сухо додам дещицю від себе.До речі, фото поруч - його.

Місто літаків і пілотів за совєтів. Літаки дотепер гудять над головами кам'янчан вночі, а хтось же їх пілотує. Місто князів Острозьких в давнину. Місце проживання діда В. І. Леніна, такого собі Бланка. Ну, це вже таки після Острозьких було. В районі знаходиться Державний історико-культурний заповідник "Самчики", крім того, збереглось кілька панських маєтків.

№ п/пНайменування памяткиДатуванняМісцезнаходженняОхоронний номер та номер у комплексі
С т а р о к о с т я н т и н і в с ь к и й   р - н