Терра Героїка: парад
6 жовтня 2007 р., полудень. Парад участників фестивалю.

Парад був вдвічі довшим, аніж планувався: мужні кам'янецькі міліціонери не впустили в Старе місто автобуси з учасниками команд з Польщі, Чехії, Словаччини і Іспанії, і ті змушені були переодягатися і шикуватися на стадіоні університету. При цьому інший транспорт їздив по Новопланівському мосту навіть під час руху колони.

Бідні поляки, чекаючи на колону козаків і стрільців, змучилися в пошуках туалету - він на стадіоні вже завно закритий,і треба дуже постаратися, аби пробратися досередини. Потреба ж не чекає - і хлопакам довелося справляти її просто на забор стадіону. Негарно, нічого не скажеш, але винна, як на мене, влада.

На всьому шляху слідування колони її з радісним подивом оглядали кам'янчани і гості міста - і їх було чимало, що тішить.

Ар'єргард з Гнєву

Красені!
"Гірко!"
Прапороносець
Таких гріх не сфотографувати

Кіннота -фішка третього фестивалю. Коні залишилися місту в спадок після фільмування "Тараса Бульби" В. Бортка, але все-таки були не надто пристосовані до пострілів і гарцювання. Та хлопці (і одна дівчина) з Żółtego Regimentu Piechoty Gustavusa II Adolphusa "ALARMTECH" (Польща, Гнєв) та owarzystwа Jazdy Dawnej зробили з подільських коників справжніх бойових скакунів. Не дивлячись на катавасію з сідлами (які деякі польські групи залишили дома) та необхідністю гнати коней з конюшні в місто протягом 12 км, все було просто чудово.

Ще фото кінноти з польського Гнєву

Моменти в таборі на стадіоні

Я не папараці. Вони ж навіть не переховувались. "Есть высший суд!" (чи не найголовніші особи фесту: Сашко "Гайдук" заремба і Олег Демчук (Кам'янець) та голова Лігі Баронів Томаш Шаєвський). Чекаючи на колону. Зброї багато не буває.
Вони не переховувались.
Гайдук, Демчук і Шаєвський
Чекаючи на колону.
Зброї багато не буває.
Козаки вже близько, час шикуватися і рушати. Ліга баронів вже виблискує латами. Навіть при відсутності на небі сонця. Кіннота - попереду, піхода позаду.

На цьому фото мені дуже подобається Ірина з Петербурга, он вона, в правому кутку. Емоційно:). В кожного другого глядача - фотоапарат. Тому фоток - безліч:).