Іванків
Дерев'яна дзвіниця мурованої церкви в Іванкові - певно, найцікавіша в архітектурному плані споруда всього села. 17 серпня 2014 р.
Дерев'яна дзвіниця мурованої церкви в Іванкові
Бюст громадсько-політичної діячки Ольги Басараб, дружини іванківчанина Дмитра Басараба. Вересень-2012
Іванків. Бюст громадсько-політичної діячки Ольги Басараб, дружини іванківчанина Дмитра Басараба.

Близько 1,7 тис. жителів.

Село між Мушкатівкою і Скалою-Подільською. Ані церкви, ані дзвіниці з дороги не видно - доведеться звертати з шосе на поламану важким життям сільську вуличку неподалік від магазину. Ну, церква - таке, можна і не дивитися, а дзвіниця класна, справжня. Датують XVII ст., правда чи ні. сказати важко. Може бути правдою. А може й ні :о)

Типова стара хата
Типова стара хата в Іванкові