Стара Одеса-1
Grus aus Odesa! Лепорелло кінця ХІХ століття.

Миколаївський бульвар

Ніколаєвський (Миколаївський) бульвар з різних точок зору.

Вулиці старої Одеси

Кут Тіраспольської і Ніжинської. Дворянська вулиця в 1910 році. Миколаївська вулиця. Міст на вулиці Кондратенко.
Вулиця Жуковського (Поштова). Сабанєєв міст з вул. Гоголя. Кут вулиць Гречеської та Пушкінської. Рішельєвська вулиця.

Давні парки.

Два види Олександрівського парку. Парк на Хаджибейському лимані. Знову Миколаївський бульвар. Станція підйомної машини, он як!
В Одесі теж буває сніг! І ще вид Олександрівського парку. Хаджибейський парк. Парк в Аркадії.

Різне

Монумент князю Воронцову в 1900 р. Рестоарн наМалому Фонтані в 1901 р. Інвалідний будинок в 1904 р. Кадетський корпус.
Клініки. Станція "Куяльник". Гарненька. Грязелікарня на Андріївському лимані. А цей будинок, здається, лишився без змін.
Порт і таможня. Приміщення Думи. Колона Олескандра ІІ.