Сухінічі - Сухиничи
для більшості українців одним з перших російських вражень будуть Сухінічі.

Росія - це ЮНЕСКівські Суздаль і Пітер, чудові Кьоніг чи Ярополець. Але для більшості українців одним з перших російських вражень будуть Сухінічі.

А пасажирам якось все одно.

15 600 жителів. Засновані у XVIII столітті. Міський статус з 1840 року.

Кого це взагалі хвилює?

Ця вузлова станція на Калужчині з'являється за вікном купе сном сюрреаліста - і ти не відразу розумієш, насправді це все - чи тобі ввижається. По перрону йде парад іграшок. Діти в сусідніх купе верещать від захвату і бажання придбати відразу все. Сердобольні бабусі з сусіднього вагону вже купують онукам подарунки. Ти дивишся на це 15, 20, 25 хвилин - в Сухінічах потяг стоїть довго, і поки залізничник обстукує колеса твого вагона, іграшки все пливуть і пливуть на чиїхось плечах повз тебе.

І саме ж що цікаве - ніяких іграшок Сухінічі не виробляють. В місті роблять меблі (їх важко носити на плечах), одяг (з цим незрозуміло), пластмасові вироби (те саме), є молокозавод. А носять істеричних кольорів коників і тигрів.

Вагоновожаті вже звикли.

Між поїздами прямо на рельсах отріпують товар від пилюки.